Undgå tyveri

   med en butiksvagt

En butiksvagt er en god løsning, hvis du har problemer med butikstyveri eller svind. Vores butiksvagter virker præventivt og skaber tryghed for kunder og medarbejdere.

Når man ønsker at have en butiksvagt tilknyttet, er det som regel på grund af, at der har foregået flere ubehagelige episoder i butikkens åbningstid. Dette er bestemt ikke noget, som fremmer butikssalget.

Har der været optræk til, eller er der ligefrem sket nogle uacceptable ting i form af tyveri eller trusler, kan behovet for at beskytte både kunder og personale hurtigt opstå.

Dog behøver problemerne ikke at være til stede, før man beslutter at kontakte et vagtfirma. Mange ting kan tages i opløbet ved jævnligt at have en vagt gående. Vagten sikrer sig løbende et overblik over butikkens indgang og kasselinje samt en tryg og behagelig atmosfære for de handlende.

Den ro og autoritet, som en vagt repræsenterer, kan tilføre et bedre arbejdsmiljø for personalet, så de kan betjene deres kunder i nogle trygge rammer. Også kunderne har mulighed for at henvende sig til butiksvagten, hvis der for eksempel er noget i butikken, de er bekymrede for, har mistet eller vil spørge om.

Vi kan også tilbyde